Käyttö

Implantin uudelleen infektoituminen voidaan estää tiivistämällä implantti gapsealilla heti asennustyökalun poiston jälkeen. Ylimääräisen gapsealin pursuaminen implantista suojaruuvia ruuvattaessa paikalleen on merkki kunnollisesta täytöksestä.

Materiaali toimitetaan steriloitavissa pakkauksissa, applikaattori on autoklaavattava. Jos implantti tullaan käsittelemään gapsealilla myöhemmässä vaiheessa, on sisäpuolen puhdistus alkoholilla suositeltavaa. Lisäksi on suositeltavaa käsitellä gapsealillä kaikkien ruuvattavien rakennelmien mahdolliset raot. Implanttia uudelleen asetettaessa on suositeltavaa käsitellä se uudella gapseal materiaalilla, vanha voidaan huuhtoa pois xylolilla tai alkoholilla. Gapseal säilyttää ominaisuutensa vuosia, eikä vaadi vaihtamista tai uusimista.

- Sulkee implantin ontot aukot
- Estää bakteereiden kulun eliminoiden tulehdusriskin

- Yli 16 vuoden kliininen kokemus.
- Käyttövalmis, nopea ja helppo aplikointi
 

Sisältää aplikaattorin & 10 kärkeä.

Split mouth – testissä implantin oikealle puolelle laitettiin gapsealia, ja vasemmalle vaseliinia. Testissä havaittiin vaseliinin olevan täysin kontaminoitua, kun gapsealilla käsitellyllä puolella ei juurikaan ollut havaittavissa bakteerikasvua. Tämä havaittiin myös jatkotutkimuksissa, jotka suoritettiin joka kuudes kuukausi vuosina 1996 – 2000. Tutkimusten perusteella gapsealilla käsiteltyjen implanttien avulla pystyttiin vähentämään periimplantitiksen muodostumista yli kolmanneksella.

GapSeal setti (aplikaattori & 10 kärkeä)

  • 103,00€

  • Veroton: 83,06€